تمام ارگان ها به نحوی اقدامات لازم را برای کم کردن حضور مردم در جامعه انجام داده اند. بیشتر کارها از قبیل آموزش دانش آموزان و دانشجویان به صورت مجازی انجام می گیرد تا از تجمعات جلوگیری شود. سازمان سنجش نیز به نوبه خود در این طرح سهیم شده است.
این سازمان برای کاستن از مراجعات حضوری افراد، دست به اقدامی زده است که به اطلاع می رسانیم.
سامانه ارسال درخواست الکترونیک سازمان سنجش
به گزارش باران مشاوره و به نقل از مهر، در شرایط شیوع کرونا سامانه ارسال درخواست الکترونیک سازمان سنجش آموزش کشور جای مراجعات حضوری و مکاتبات فیزیکی را خواهد گرفت.
سازمان سنجش آموزش کشور برای جلوگیری از شیوع کرونا پذیرای داوطلبان به صورت حضوری نخواهد بود. متقاضیان برای تسریع در بررسی و ثبت درخواست ها به صورت الکترونیکی، می توانند به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند.
ثبت درخواست در سامانه ارسال درخواست الکترونیک سازمان سنجش
نشانی http://darkhast.sanjesh.org در اختیار متقاضیان است تا درخواست خود را به همراه مستندات لازم ثبت کنند. داوطلب پس از ثبت درخواست می تواند شماره نامه و کدرهگیری خود را از طریق پیام کوتاه دریافت کند.
داوطلبان پس از دریافت شماره و کد رهگیری می توانند به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات به نشانی http://rahgiri.sanjesh.org وارد شوند. در این قسمت امکان اطلاع از آخرین وضعیت درخواست وجود دارد.
شرایط ثبت درخواست در سامانه ارسال درخواست الکترونیک سازمان سنجش
شرایط انجام فرایند ثبت درخواست:
- تهیه نامه دست نویس در برگه کاغذی با مشخصات فردی و آزمونی
- مشخص کردن موضوع و درخواست با اشاره به اصل موضوع و اجتناب از نوشتن متن های طولانی
- درج نشانی در برگه دست نویس
- درج شماره تلفن همراه و ثابت در برگه دست نویس
- ثبت امضاء و اثر انگشت متقاضی در برگه دست نویس
- گرفتن تصویر از برگه دست نویس درخواست
- گرفتن تصویر از مستنداتی که قرار است به پیوست ارسال شود مانند: تصویر شناسنامه، کارت ملی، پرینت ثبت نام یا انتخاب رشته، سهمیه و یا هر سند دیگر
اگر از برگه درخواست یا مستندات تصویر گرفته و بارگذاری نشود، در ارتباط با ثبت اقدامی انجام نمی گیرد. اطلاعات باید دقیق و صحیح ارائه شود. به درخواست های ناقص و نامفهوم پاسخ داده نمی شود.
این سامانه فقط جای مکاتبات و مراجعات حضوری را برای ثبت درخواست ها می گیرد. هرگونه سوألی باید از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور مطرح شود.
ثبت درخواست به منظور قبول درخواست نیست و به بررسی و اظهار نظر نیاز دارد.
نحوه ثبت درخواست در سامانه ارسال درخواست الکترونیک سازمان سنجش
نحوه ثبت درخواست:
- به آدرس اینترنتی http://darkhast.sanjesh.org مراجعه کنید.
- بخشهای مشخص شده شامل: نوع شخص، نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره ملی، تلفن همراه و کد امنیتی ارائه شده را وارد و روی دکمه ثبت کلیک کنید. (درج آدرس پستی اختیاری است.)
- در صفحه بعد کد پیامک شده به تلفن همراه را وارد کنید.
- تصویر مدارک و مستندات مورد اشاره در بند الف ثبت و در قسمت اضافه کردن پیوست، تصویر یا تصاویر مدارک را بارگذاری کنید.
- روی گزینه ثبت انتهای صفحه کلیک کنید. پس از ثبت، به شماره تلفن همراه یک شماره نامه و یک کد رهگیری ارسال می شود که برای دریافت و پیگیری پاسخ نامه نگهداری این اطلاعات ضروری است.
روش های نگهداری از اطلاعات
روش های تهیه و نگهداری از شماره نامه و کد رهگیری:
- تهیه اسکرین شات از صفحه و ذخیره آن در تلفن همراه یا رایانه
- پرینت گرفتن از اطلاعات ارائه شده
- یادداشت کردن شماره نامه و کد رهگیری
- از اطلاعات ارائه شده از روی رایانه با تلفن همراه عکس گرفته شود
- در صورت نداشتن پرینتر می توانید گزینه پرینت را در مرورگر انتخاب کنید. گزینه “انتخاب پرینتر” را روی ذخیره به صورت PDF انتخاب کنید. شماره رهگیری را به عنوان نام یا هر مورد دلخواه دیگر ثبت و در پوشه مورد نظر خود در تلفن همراه و یا رایانه ذخیره کنید
نحوه پیگیری درخواست ها
درخواست های ثبت شده را این گونه می توان پیگیری کرد:
- مراجعه کردن به سایت rahgiri.sanjesh.org
- درج شماره نامه و کد رهگیری که از سامانه سیستم ارسال درخواست دریافت شده است
- درج کدی که نمایش داده شده است
- کلیک کردن روی گزینه مشاهده
در صورتی که با مشکلات احتمالی مواجه شدید، سؤال خود را در سیستم پاسخگویی اینترنتی به نشانی https://request.sanjesh.org ثبت کنید. این گونه می توانید درخواست خود را جهت راهنمایی ارسال کنید.
این سامانه فقط برای ارسال درخواست هایی است که به مستنداتی از قبیل نامه، مدارک شناسایی و درخواست مکتوب نیاز دارند. متقاضیان باید همراه مستندات، متن درخواست حاوی اطلاعات شناسنامه ای، ثبت نامی، نشانی و نوع درخواست را از طریق این سامانه ارسال کنند.
سیستم پاسخگویی اینترنتی به نشانی https://request.sanjesh.org برای راهنمایی در ارتباط با مطالبی که جنبه اطلاع رسانی دارند، در نظر گرفته شده است.
مطالبی از قبیل:
- دریافت شماره پرونده
- دریافت شماره داوطلبی
- دریافت کد رهگیری
- سوال در خصوص مراحل برگزاری آزمون
- اشکالات بوجود آمده حین ثبت نام
- و …
درخواست های قابل بررسی در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش
درخواست هایی که در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش قابل بررسی هستند:
- هرگونه سؤال در زمینه ثبت نام آزمون ها
- هرگونه اعتراض به نتایج انتخاب رشته
- بروز هرگونه مشکل در زمینه سوابق تحصیلی
- بروز هرگونه مشکل در زمینه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ها
- بروز هرگونه مشکل در زمینه شماره پرونده، شماره داوطلبی و کدپیگیری ثبت نام
- اعمال نشدن سهمیه های کنکور از جمله ایثارگران، استعداد های درخشان و…
5 دلیل مهم بودن مشاوره تلفنی برای دانش آموزان و دانش جویان
- با توجه به تعداد زیاد موارد معافیت در قانون از جمله کفالت، پزشکی، موارد خاص و ...، ممکن است شما دارای شرایط یکی از معافیت ها باشید اما با ناآگاهی، معافیت خود را از دست بدهید.
- امکان مشاوره از هر نقطه و بدون نیاز به مراجعه حضوری از (به جز تعطیلات رسمی) توسط مشاورین مجرب مرکز باران (با بیش از 3 سال سابقه) دیگر مزیت مشاوره تلفنی است.
- با توجه به اینکه ضوابط و آیین نامه ها مدام در حال تغییر است، شما را از اخرین قوانین و تبصره های معافیت نظام وظیفه سربازی آگاه می کنیم. با آگاهی از قوانین ممکن است بتوانید از امتیازات امریه، پروژه کسری خدمت و .... بهرمند شوید.
- از همه مهمتر بی اطلاعی از قوانین و مهلت های قانونی پر کردن دفترچه، یا عمل کردن به توصیه های افراد نا آگاه می تواند منجر به از دست رفتن امتیازات و حتی جریمه شدن شما گردد.
- جهت کسب اطلاع از خرید خدمت سربازی مطابق با آخرین آیین نامه ها (سال98)، انواع معافیت ها و کسری ها برای خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، رزمندگان و آزادگان، معافیت کفالت، شرایط اخذ معافیت های پزشکی و نحوه گرفتن امریه از ارگان های دولتی و انواع کسری خدمت سربازی و هرگونه سوال تخصصی پیرامون معافیت نظام وظیفه سربازی می توانید همه روزه (به جز تعطیلات رسمی) با ما تماس بگیرید.