چگونه وثیقه سربازی را پس بگیریم؟

مبلغ وثیقه سربازی چقدر است و وثیقه را چگونه پس بگیریم؟

336 29,320

همانطور که می دانید آقایان با رسیدن به سن 18 سالگی مشمول خدمت سربازی می شوند و می بایست خودشان را برای اعزام به خدمت نظام وظیفه آماده کنند. در صورتی که افراد مشمول نیاز به خروج از کشور پیدا کنند لازم است وثیقه ای را نزد دولت به امانت بسپارند. اکنون برای بسیاری از این افراد جای سوال است که میزان وثیقه خروج از کشور چقدر است و در صورت بازگشت چگونه می توانند وثیقه خود را پس بگیرند؟

مهمترین شرط خروج از کشور چیست؟

اگر به سن مشمولیت سربازی رسیده اید یعنی 18 سال یا بیشتر دارید باید بدانید که شرط اصلی مجور خروج از کشور نداشتن غیبت است. پس اگر دارای غیبت سربازی هستید مطمئن شوید که آیا امکان توجیه کردن غیبت سربازی شما وجود دارد یا خیر.

ما در این مقاله به بسیاری از سوالات شما مشمولان در باره خروج از کشور و زمان و یا مراحل پس گرفتن وثیقه پاسخ خواهیم داد. در صورتی که  برای خروج از کشور و همچنین پس گرفتن وثیقه خود به مشاوره و راهنمایی نیاز داشته باشید، مشاوران ما در مرکز مشاوره تلفنی باران آماده پاسخگویی می باشند.

چه کسانی می توانند در سن مشمولیت از کشور خارج شوند؟

همانطور که می دانید مشمولان نظام وظیفه در صورتی که دارای معافیت تحصیلی باشند می توانند از کشور خارج شوند. مجوز خروج کشور برای مشمولان نظام وظیفه دارای زمان مشخصی است. مشمولان نظام وظیفه در صورت دارا بودن شرایط لازم برای خروج از کشور، می بایست وثیقه مورد نظر را نزد سازمان وظیفه بسپارند تا ضمانتی برای برگشت آنها وجود داشته باشد.

نکته بسیار مهم این است که افرادی که دارای غیبت هستند حق خروج از کشور را ندارند.

چگونه درخواست از خروج از کشور خود را ثبت نماییم؟

اگر دارای معافیت تحصیلی هستید می توانید با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیکی نیروی انتظامی نسبت به ثبت درخواست خروج از کشور خود اقدام نمایید. پس از ثبت درخواست خود و مشخص کردن نوع سفر و تاریخ لازم است اشتغال به تحصیل شما از سوی دانشگاه تایید شود. پس از تایید اشتغال به تحصیل نیاز است نسبت به پرداخت وثیقه خروج از کشور خود اقدام نمایید. پس از پرداخت وثیقه، مجوز خروج از کشور برای شما مشمولان صادر می گردد.

وثیقه جهت خروج از کشور چقدر است؟

افرادی که دارای معافیت از خدمت سربازی و یا کارت پایان خدمت سربازی هستند برای خروج از کشور نیازی به مجوز از سوی سازمان نظام وظیفه ندارند. اما کسانی که دارای معافیت موقت یا معافیت تحصیلی هستند برای خروج از کشور لازم است از سازمان نظام وظیفه عمومی مجوز خروج از کشور را دریافت کنند. برای دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان نیز سپردن مبلغ نقدی یا ضامنت نامه بانکی به عنوان وثیقه الزامی می باشد. میزان مبلغ وثیقه با توجه به نوع سفر از 30 میلیون ریال تا 200 میلیون ریال متفاوت می باشد.

در صورتی که فرد مشمول در زمان تعیین شده به کشور بازنگردد و ورود خود را ثبت نکند، این وثیقه از سوی دولت ضبط می گردد

مقدار وثیقه برای خروج از کشور با توجه به نوع سفر

  • وثیقه خروج از کشور برای افرادی که برای ادامه تحصیلی به خارج از کشور سفر خواهند کرد 200 میلیون ریال وجه نقد می باشد.
  • وثیقه خروج از کشور برای افرادی که قصد سفر سیاحتی داشته باشند 150 میلیون وجه نقد است.
  • وثیقه خروج از کشور برای کسانی که به منظور زیارت به عراق یا عربستان سفر می کنند 30 میلیون ریال وجه نقد می باشد.
  • حج تمتع یا عمره و همچنی عتبات عالیات نیز اگر با هماهنگی ستاد عمره دانشجویی و دانش آموزی باشد از طرف همین ستاد نیز ضمانت خواهد شد.
  • فرزندان مامورین ثابت دولتی در خارج از کشور از سوی وزارت امور خارجه ضمانت می شوند و نیازی به سپردن وثیقه نخواهند داشت. برای اطلاعات بیشتر خروج از کشور فرزندان کارکنان دولت را بخوانید.
  • در صورتی که دانشجویانی که در دانشگاه های داخلی مشغول به تحصیل می باشند، به منظور استفاده از فرصت مطالعاتی، ارائه مقاله و سفر های دیگر علمی بخواهند از کشور خارج شوند تنها مبلغ 5 میلیون تومان را به عنوان وثیقه یا ضمانت بانکی ارائه می دهند.
  • اگر مشمولان برای ادامه تحصیل یدر مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر قصد خروج از کشور را داشته باشند مبلغ وثیقه ای که می بایست پرداخت نمایند 15 میلیون می باشد.
  • خروج در سایر موارد نیز با پرداخت 15 میلیون تومان وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی انجام خواهد شد.
استرداد وثیقه خروج از کشور مشمولان

مبلغ وثیقه برای نخبگانی که می خواهند از کشور خارج شوند چقدر است؟

خبر خوش برای نخبگان این است که با معرفی بنیاد نخبگان نیروهای مسلح، این افراد نیازی به دادن وثیقه یا ضمانت بانکی ندارند. نخبگان می توانند با تعهد کتبی اقوام درجه یک از کشور خارج شوند.

نحوه پس گرفتن وثیقه خروج از کشور پس از بازگشت

شما مشمولان عزیز باید بدانید پس از ورود به کشور باید در مدت محدودی ورودتان را ثبت نمایید. بدین منظور لازم است به پلیس + 10 مراجعه کرده و مدارک خود را ارائه کنید.

محدیدوت های سازمان نظام وظیفه

گاهی مشمولان فکر می کنند همین که به کشور در موعد مقرر بازگشته اند کافیست. سازمان نظام وظیفه الزام داشته است که کلیه مشمولان پس از بازگشت باید ورود خود را به اطلاع سازمان برسانند. در صورت عدم معرفی به موقع یا عدم بازگشت به کشور در موعد مقرر برای شما محدودبت هایی در نظر گرفته می شود.

این محدودیت ها شامل ظبط وثیقه خروج از کشور به نفع دولت و عدم صدور مجوز خروج از کشور به مدت 6 ماه الی یک سال می باشد. حتی در برخی از موارد ممکن است به مراجع قضایی ارجاع داده شوید.

[ultimate_fancytext strings_textspeed=”35″ strings_backspeed=”0″ fancytext_strings=”برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط استرداد وثیقه خروج از کشور همین حالا با مرکز مشاوره تلفنی باران به شماره 70703025 021 تماس حاصل نمایید.” ticker_background=”#fe8989″ ex_class=”fancyText_Sarbazi”]

سوالات متداول مشمولان (دانشجویان، دانش آموزان و …) برای خارج شدن از کشور

1) سن من کمتر از 18 سال است. برای خارج شدن از کشور نیاز به وثیقه دارم؟

  • افراد زیر 18 سال برای خروج از کشور شما نیاز به اخذ مجوز نظام وظیفه ندارند و وثیقه نیز نیاز نیست.

2) آیا برای مشمولینی که دارای معافیت تحصیلی هستند محدودیتی برای ورد به کشور وجود دارد؟

  • بر اساس قوانین سازمان نظام وظیفه دانش آموزان و دانش جویانی که در خارج از کشور هستند، هر چند باری که بخواهند می توانند به کشور بیایند.

3) من در خارج از کشور تحصیل می کنم و تصمیم گرفتم ترک تحصیل کنم، چه زمانی باید خودم را به سازمان نظام وظیفه معرفی کنم؟

  • شما حداکثر تا یک سال پس از تاریخ فراغت از تحصیل فرصت دارید تا خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کنید.

4) آیا سازمان نظام وظیفه محدودتی برای صدور مجوز خروج از کشور در نظر گرفته است؟

  • خوشبختانه این سازمان برای صدور مجوز خروج، هیچ محدودیتی در نظر نگرفته است.

5) پس از اخذ مدرک دیپلم، برای ادامه تحصیل در خارج از کشور نیاز به تهیه وثیقه دارم؟

  • بر اسا ماده 35 قانون، کسانی که دارای مدرک دیپلم هستند، حداکثر به مدت یک سال پس از فراغت از تحصیل، اگر در یکی از دانشگاه ها و موسساتی که مورد تایید وزارت علوم و یا بهداشت است، پذیرش گیرند می توانند از گواهی اشتغال به تحصیل بهره مند شوند. البته به شرطی که غیبت غیر موجه سربازی نداشته باشند. اگر دیپلم را بعد از سن 18 سالگی بگیرید باید وثیقه تهیه کنید. اگر قبل از سن مشمولیت دیپلم را گرفته باشید، تا زمان مشمول شدن می توانید بدون تهیه وثیقه از کشور خارج شوید.

با سابقه ترین مرکز مشاوره تلفنی

70703025 021

همین حالا با برترین مشاورین نظام وظیفه تماس بگیر

مرکز مشاوره تلفنی باران 70703025 021

تعداد دیدگاه ها 336 تا
  1. شايان :

    سلام من ٢ اسفند اومدم ٤ اسفند رفتم نظام وظيفه امروز ١٥ اسفند هنوز وثيقه من رو پرداخت نكردن چيكار بايد بكنم؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      معملا دو هفته تا یکماه طول میکشه یکم صبر کن

  2. رضا :

    سلام
    سفر خودمو تو بازه ۱تا ۱۰ فروردین تو سامانه ثبت كردم و وثيقه هم پرداخت كرده و تاييد شده،ميخوام پاسپورتمو بگيرم ولي مسافرت كنسله،سوالي كه داشتم اينه كه تا چه زماني فرصت هست براي دريافت پاسپورت به پليس +١٠ مراجعه كنم؟حتما بايد تا قبل از شروع ١ فروردين مراجعه كنم يا تو بازه زمانی ١ تا ١٠ فروردين هم امكانش هست؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      پاسپورت رو میتونی هر وقت رفتی بگیری
      ولی کنسلی رو حتما اطلاع بده

  3. کامیاب :

    با سلام.من در حال تحصیل مقطع فوق لیسانس در خارج از ایران هستم.۴۶ میلیون تومن وثیقه گذاشتم و معافیت تحصیلی واسه فوق لیساتس واسم صادر شد.سوالم اینه که روزی که فارغ التحصیل بشم باید همون روز برگردم ایران تا پولمو بهم برگردونن؟ یا تا یک سال بعد از فارغ التحصیلی میتونم خارج از ایران باشم و بعد برگردم؟…

    1. باران مشاوره :

      سلام
      بعد از اتمام درست یکسال مهلت داری که برگردی و اعزام شی

  4. فرید :

    سلام. برای برگشتن وثیقه باید میدان سپاه برم یا شعبات پلیس +10؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      با پاسپورت میری پلیس +10

  5. حمید :

    من مجوز خروج از کشور برای بازه 20 تا 30 بهمن گرفتم و 27 ام از سفر برگشتم…برای اعلام اینکه به کشور برگشتم و تایید بشه باید از طریق کجا اقدام کنم؟و اینکه ظرف چند روز وثیقه برگردونده میشه به حسابم؟

    1. باران مشاوره :

      سلام. شما با در دست داشتن مدرک شناسایی و پاسپورتتون به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه و اعلام حضور کنید نهایتا ظرف مدت 10 روز پول به حسابتون برخواهد گشت.

  6. علیرضا :

    سلام من توی بازه ۲۶ اسفند تا ۱ فروردین سفر زیارتی و ۴ فروردین تا ۱۸ فروردین سفر سیاحتی میخوام برم
    توی بازه ۱ تا ۴ فروردین هم ایران هستم
    پرداخت وثیقه من چطور خواهد شد؟
    اصلا میشه توی این مدت زمان دوبار از کشور خارج شد و برگشت؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      قانون تعداد دفعات مجاز برای خروج از کشور رو تعیین نکرده ولی بعیده بهت اجازه بدن در این فاصله دوبار خارج شی. وثیقه اول رو که گذاشتی برگشتتو اعلام میکنی بهت پس میدن و برای دومی مجدد وثیقه میذاری

  7. امیر محمد :

    سلام
    بنده درخواست خروج از کشور داده بودم و قرار بود از تاریخ ۱۵ بهمن تا ۲۵ بهمن خارج از کشور باشم ولی سفرم کنسل شد.کی باید کنسلی سفر رو اعلام کنم و کجا باید کنسلی رو اعلام کنم و وثیقه رو پس بگیرم؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      پلیس +10

    2. سهیل :

      با سلام ، برای پس گرفتن ودیعه سربازی و کسنلی سفر باید به سازمان نظام وظیفه مراجعه نمایید ، پلیس +10 دیگر این کار را انجام نمی دهند.

  8. نیما :

    سلام خسته نباشید من چهارشنبه هفته پیش یعنی 6 بهمن مجوز خروج از کشورم باطل کردم و اینکه چند روز طول می‌کشه تا وثیقه به حساب واریز بشه

    1. باران مشاوره :

      سلام
      معمولا ظرف دو هفته

  9. احسان :

    سلام
    من مجوز خروج از کشور در یک بازه سه روزه گرفتم. اگر از کشور خارج نشوم، باید قبل از پایان مهلت سه روزه به نظام وظیفه مراجعه کنم و اطلاع بدم که وثیقه م رو پس بگیرم؟ درخواست تمدید گذرنامه دادم الان و هنوز نیومده، باید با گذرنامه حتما مراجعه کنم؟

    1. باران مشاوره :

      سلام. شما برای برگشت وثیقتون باید تا از قبل پایان مهلت خروجتون کنسلی خروج رو اعلام کنید. همراه مدرک شناسایی تون به یکی از دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید.

  10. محمد :

    سلام و وقت بخیر

    اگر با تاخیر 2 روزه پس از پایان مهلت خروج برگردیم، مشکلی پیش می یاد؟
    سوال دیگه این که تاریخ سفر من 6 ماهه دیگه است و مجوز خروج رو الان گرفتم برای اینکه گذرنامه رو بتونم تمدید کنم، آیا در ماه های پیش رو می تونم تاریخ خروج رو تغییر بدم و دو روز بیشترش کنم؟
    من دانشجو هستم و وثیقه هم گذاشتم و گذرنامه رو تمدید کردم.

    1. باران مشاوره :

      سلام
      بله ممکنه جریمه، ضبط وثیقه یا حتی ممنوع الخروج بشی. می تونی در سامانه تغییر یا درخواست جدیدی رو ثبت کنی

  11. سهیل :

    سلام من ۱۸سالمه میخوام برم مسافرت تفریحی میخواستم بدونم باید خودم وثیقه بذارم یا پدرم هم میتونه برام بذار؟؟؟

    1. باران مشاوره :

      سلام. برای وثیقه گذاشتن ملاک مبلغ وثیقه هست که به اسم شما گذاشته می شود نه شخصی که آن وثیقه رو میگذ ارد.

  12. حکمتی‌راد :

    ممنون از اطلاعات مفیدتون، بنده چند روزی با تاخیر برگشتم، مبلغ وثیقه رو بهم پس دادند اما مامور نظام وظیفه گفت که ممنوع‌الخروج میشی، چطور باید بفهمم چند ماه ممنوع‌الخروج هستم؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      میتونی توی گ.گل شرچ بدی و با کد ملی ممنوعیت خروجت رو چک کنی اگه نشد پلیس +10

  13. عباس :

    سلام خسته نباشید وثیغه بزارید بیشتر از ۲۰بشه یعنی دوماه بعدش میای میشه وثیغه برداشت کرد؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      بسته به میزان تاخیرت جریمه، ضبط وثیقه یا ممنوع الخروج میشی بستگی به نظر کارشناس داره اما با دوماه تاخیر وثیقه ضبط میشه

  14. پیمان :

    سلام من وثیقه گذاشته بودم
    امروز مهلت اجازه خروج تموم میشه ۱۴۰۰؛۱۰؛۱۰
    آیا اگر فردا به نظام وظیفه برم ۱۴۰۰,۱۰,۱۱
    وثیقه رو بهم برمیگردانند؟

    1. باران مشاوره :

      سلام
      بله با چند روز تاخیر برات میریزن

  15. سعید :

    سلام
    اگرپس از خروج از مملکت بنا بر شرایطی موفق به بازگشت نشدیم مثلا حدود ۶ماه بعد برگشتیم چه اتفاقی برامون می افتد

    1. باران مشاوره :

      سلام
      حسب مورد جریمه، ضبط وثیقه و ممنوعیت خروج مجدد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: