معافیت پزشکی بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی
آیا بیماری های ارولوژی در افراد به معافیت سربازی منجر خواهد شد؟
معافیت سربازی یکی از تاثیر گذارترین رویداد های زندگی مشمولین نظام وظیفه است. در صورتیکه فرد مشمول از بیماری خاصی رنج ببرد، می تواند شامل قوانین معافیت پزشکی شود و این نوع از معافیت را دریافت کند. اخیرا بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی بسیار شایع شده و افراد زیادی به صورت ژنتیکی یا اکتسابی به این بیماری مبتلا می شوند.
گاهی افراد به دلیل الگوهای غلط زندگی و برخی رسومات قدیمی نسبت به برخی بیماری ها بی توجه هستند و درمان آنها را به تعویق می اندازند. دستگاه ادراری و تناسلی یکی از مهمترین اندامها در بدن می باشد و بروز هر مشکلی در عملکرد آن باعث مشکلات متعدد و بزرگ تری خواهد شد. از این رو قوانین جامعی درباره معافیت پزشکی بیماری های دستگاه ادراري و تناسلي در آیین نامه سازمان نظام وظیفه تبیین شده تا بیماران ارولوژی و افرادی که از بیماری های ادراری وتناسلی رنج می برند از خدمت سربازی معاف شوند.
بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی چگونه بیماری هایی هستند؟
برای اخذ معافیت پزشکی بیماری های دستگاه ادراري و تناسلي بهتر است از این بیماری ها شناخت بهتری داشته باشیم. اختلالات دستگاه ادراری و تناسلی ممکن است ناهنجاری های مادرزادی باشد که باعث مشکلات متعددی در زندگی فرد شود و او را از انجام بسیاری از امور روزمره باز می دارد. گاهی این بیماری ها اکتسابی بوده و به موجب آلودگی های محیطی و رعایت نشدن بهداشت فردی و علل مختلف دیگری ایجاد می شود. این بیماری ها شامل سنگ کلیه، زگیل تناسلی، فقدان بیضه ها و … می شوند.
معافیت پزشکی بیماری های دستگاه ادراري و تناسلي چگونه ممکن است؟
همانگونه که مشخص است افرادی که به بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی دچارند از لحاظ عملکرد در دفع مواد بدن دچار ضعف هستند. حتی در انجام برخی کارها و فعالیت های ساده مشکلات زیادی دارند و گاهی ممکن است نیاز به کمک فرد دیگری داشته باشند. حال چگونه ممکن است از چنین افرادی فعالیت های سنگین دوره خدمت را انتظار داشت؟
بنابراین بیشتر بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی شرایط معافیت پزشکی سربازی را دارند. برخی از این بیماری ها شامل معافیت دائم پزشکی و برخی دیگر شامل معافیت از رزم می شوند. در بند های بخش یازدهم آیین نامه پزشکی نظام وظیفه می توانید با شرایط این بیماری آشنا شوید.
با توجه به بندهای بخش یازدهم مربوط به بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی بسیاری از مشمولین می توانند از سربازی معاف شوند، گاهی با در نظر گرفتن شرایط تحصیلی و تبصره های این بخش معافیت موقت و یا معافیت از خدمات رزمی شامل حال مشمولین می گردد. برای اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت معافیت های پزشکی می توانید مقاله انواع معافیت های پزشکی خدمت سربازی را خوانده یا با شماره 70703025 021 تماس بگیرد.
میزان تحصیلات فرد مشمول در نوع معافیت پزشکی بیماری دستگاه ادراری و تناسلی تاثیر گذار است
معافیت پزشکی بیماری واریکوسل
بیماری واریکسل یکی از متداول ترین بیماری های دستگاه تناسلی است که می تواند معافیت پزشکی را در پی داشته باشد. با توجه به آیین نامه پزشکی سازمان نظام وظیفه بیماری واریکوسل در دو حالت یک طرفه يا دو طرفه بررسی می شود. فرد مشمولی که دچار بیماری واریکوسل باشد در حالت های زیر معافیت های خاص را دریافت می کند. انواع معافیت پزشکی بیماری واریکوسل به شرح ذیل است:
- در صورتي كه فرد مشمول نياز به عمل جراحي داشته باشد شش ماه معاف موقت می شود.
- در صورتي كه فرد مشمول بیماریش بعداز عمل عود نمايد و درجه 3 و بالاتر باشد معاف دائم می شود.
- مشمولينی که قبل از اعزام به خدمت سربازی عمل کرده باشند و عملشان بدون عارضه باشد معاف از خدمات رزمي می شوند.
مشاوره تلفنی معافیت پزشکی بیماری های دستگاه ادراري و تناسلي
گاهی علائم بیماری دستگاه ادراری در فرد مشمول شدید نیست. ولی اگر در دوره خدمت سربازی، فرد مشمول دچار تشدید این بیماری شود می تواند نسبت به معافیت حین خدمت اقدام کند. کافیست یک جستجوی ساده انجام دهیم تا نتایج عدم تشخیص درست را درمورد بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی و عدم صدور معافیت پزشکی مشاهده کنیم. سربازان زیادی در دوره خدمت خود مشکلات بزرگی را به علت این نوع از بیماری ها برای خود و دیگران ایجاد کرده اند.
- حتی حین خدمت نیز می توانید برای اخذ معافیت پزشکی اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر با مشاوره باران به شماره 70703025 021 تماس گرفته یا مقاله معافیت پزشکی حین خدمت را بخوانید.
مراحل دریافت معافیت پزشکی بیماری های دستگاه ادراري و تناسلي چیست؟
- دریافت دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی از دفاتر خدمات الكترونیك انتظامی (پلیس+10) بهمنظور تنظیم و تكمیل مدارك مورد نیاز
- مراجعه به یکی از پزشکان معاین اولیه و تکمیل برگه خود اظهاری سوابق بیماری که در پشت برگ معاینه اولیه قرار دارد و سپس تکمیل برگه معاینه اولیه توسط پزشک
- پس از این مراحل با توجه به معاینه پزشک اولیه و اظهارات فرد مشمول مبنی بر داشتن سابقه بیماری می بایست مراحل دیگری را طی کند :
- ثبت درخواست در سیستم توسط كاربر پلیس+10 و عودت کلیه مدارک به مشمول جهت نگهداری و ارائه به شورای پزشکی
- ارسال برگ معرفی به بیمارستان از طریق پست یا پیامک به آدرس مشمول
- مراجعه فرد به بیمارستان جهت انجام معاینات تخصصی
- ارسال جوابیه بیمارستان (نظریه تخصصی) به حوزه نظام وظیفه
- ارسال دعوتنامه به آدرس مشمول جهت حضور در شورای پزشكی
- برگزاری جلسه شورای پزشكی
برای اقدام سریع تر برای معافیت پزشکی خدمت سربازی می توانید با گروه مشاوره باران 70703025 021 تماس گرفته و معاف از خدمت شوید.
مدارک لازم برای دریافت معافیت پزشکی بیماری های دستگاه ادراری و تناسلی چیست؟
- اصل شناسنامه به همراه کپی
- اصل کارت ملی به همراه کپی
- چهار قطعه عکس 4*3 از فرد مشمول
- مدارک تحصیلی به منظور در نظر گرفتن تبصره های مربوط به شرایط تحصیلی مشمولین
- مدارک پزشکی و آزمایشات تشخیصی انجام شده
- تکمیل فرم های وضعیت مشمولین و مراجعه اولیه پزشک توسط فرد مشمول
- …
با سلام و خسته نباشید.
من الان دقیقا یک مرحله قبل از دعوتنامه ی کمیسیون هستم. خدمتتون عارضم که من یک بار عمل واریکوسل انجام دادم و الان عود کرده و گرید ۳ هستش. چون یکبار عمل کردم و عود کرده امکان داره معاف بشم ؟ مقطع کارشناسی هستم.
اگه نیاز به عمل تون رو نظام وظیفه تایید کنه معاف میشید
زگیل تناسلی-معافیت دارد؟
در حالت عادی خیر
حالت غیر عادیش چیه؟
سلام ۳ ماه پیش عمل واریکوسل گرید ۲ در بقیة الله انجام دادم ولی الان عود کرده با گرید ۱ و هیدروسل هم دارم با درد .. امکان معافیت هست؟
اگر عود کرده باشه شانس دارید
سلام،
من در گذشته سه مرتبه عمل هیدروسل داشته ام و لیکن پس از عمل سوم دیگر هیدروسل عود نکرده و درمان شده است، فواصل میان دو عمل اول و دوم 5 ماه و عمل های دوم با سوم 16 سال بوده است. آیا با توجه به سوابق عود مکرر میتوان معافیت دائم گرفت؟
سلام.هيدروسل (بيضه ، طناب منوي )و كيستهاي طناب منوي :
الف) در صورت عود بعداز عمل جراحي : معاف دائم
ب) ساير موارد : معاف ازخدمات رزمي
ج) نوع حجيم جهت انجام عمل جراحي : شش ماه معاف موقت
توضیحات :منظور از هیدروسلی می باشد که حجم وشدت آن و همچنین ضرورت واندیکاسیون جراحی آن به تایید اعضای شورای پزشکی رسیده باشد و در صورتی که پس از عمل جراحی در مراکز درمانی معتبر(مراکز دانشگاهی و نیروهای مسلح)عود نماید،از مصادیق جزء(الف)بند مذکور می باشد.
در صورتی که یک کلیه مادرزادی و به طور کامل نارسایی حاد داشته باشد و تقریباً هیچ عملکردی نداشته باشد
و کلیه دیگر نیز سنگ ساز باشد
آیا معافیت دائم شامل حال میشود؟
برای معافیت پزشکی نیاز به اطلاعات بیشتری داریم از خطوط مشاوره استفاده کنید
سلام وقت بخیر
من یه دونه کیست داخل بیضم هست که بعضی مواقع درد شدید داره و همینطور یه توده که هنوز آزمایش ندادم ببینم چی هست …
خواستم ببینم چجوری باید اقدام کنم؟
و ایا احتمال معافیت هست؟
من الان درحال خدمت هستم…
سلام. هيدروسل (بيضه ، طناب منوي )و كيستهاي طناب منوي :
الف) در صورت عود بعداز عمل جراحي : معاف دائم
ب) ساير موارد : معاف ازخدمات رزمي
ج) نوع حجيم جهت انجام عمل جراحي : شش ماه معاف موقت
توضیحات : منظور از هیدروسلی می باشد که حجم وشدت آن « و همچنان ضرورت واندیکاسیون جراحی آن به تایید اعضای شورای پزشکی رسیده باشد و در صورتی که پس از عمل جراحی در مراکز درمانی معتبر(مراکز دانشگاهی و نیروهای مسلح)عود نماید،از مصادیق جزء(الف)بند مذکور می باشد.